Àgora a les Publicacions i als Mitjans 

PUBLICACIONS

Publicacions Internacionals

article harvard_cat.pdf
“This Brings you to Life” The Impact of Friendship on Health and Well-being in Old Age.pdf
Adults With Special Educational Needs Participating in Interactive Learning Environments in Adult Education.pdf
Dialogic mathematics gatherings.pdf
article harvard_ENG.pdf
The benefits of participating in virtual learning spaces for.pdf
Impacto Social desde los Movimientos Bottom-up.pdf

Publicacions Nacionals

cuadernos_pequeño milagro.pdf
cuadernos_se atreven a soñar.pdf
periodico_escuela_2010.pdf

ALGUNES PARAULES. RECONEIXEMENTS INTERNACIONALS:

La tasca i els resultats de l'associació Àgora estan ja tenint un important reconeixement internacional i estem influint en investigacions i el pensament universitari que defineixen i teoritzen sobre pràctiques educatives de futur.

*Algunes de les persones de rellevància internacional han deixat aquests records per a la nostra entitat:

John Commings. Director de NCSALL (National Center for the Study of Adult Learning and Literacy). Harvard University.USA: "He visitat centenars de centres d'educació de persones adultes a tot el món, però La Verneda Sant Martí destaca en la meva memòria perquè va ser un lloc tant d'aprenentatge seriós com de diversió. Aquestes dues qualitats en fan un lloc que serveix tant per a la ment com per al cor"

Roseli Rodriguez de Mello (Doctora en Educaçao UFSCAR) (Universidade Federal de Sao Carlos). Brasil: "A partir de las vivencias y los datos a los que tuve acceso en la Escuela de Personas Adultas de La Verneda de Sant-Martí, pude entender que, en la osadía de soñar, radica el coraje de concretar lo que se sueña, asumiendo la responsabilidad por la realidad transformada y por la transfromación que allí se genera. Se construye, de esta manera, una práctica solidaria con las otras personas, instituciones y grupos excluídos."

Gordon Wells. University of California. Santa Cruz. Gordon Wells, un dels autors més importants en educació, volia conèixer el Centre d'educació de persones adultes de la Verneda, el passat 4 d'abril va tenir l'oportunitat de fer-ho. Tres dies més tard, a una conferència citava el centre com a exemple d'una molt bona experiència educativa.

L'experiència educativa del projecte ha estat publicada en una de les revistes més prestigioses en l'àmbit internacional, la Harvard Educational Review, amb l'article La Verneda-Sant Martí: Una escola on les persones s'atreveixen a somiar (La Verneda-Sant Martí: A School Where People Dare to Dream).

PRESÈNCIA ALS MITJANS