Vull col.laborar. 

Vull fer un donatiu.

Com ho puc fer?

Gràcies per arribar a aquesta pàgina...

Hi ha moltes formes de col.laborar i de participar en el nostre projecte.

Abans de decidir-te és molt important que coneguis bé el nostre projecte i ens preguntis totes les qüestions sobre les que tinguis dubtes o vulguis conèixer més i millor: agora@edavernsm.org.

Col.laborador-voluntari/a la Comunitat d'Aprenentatge la Verneda-Sant Martí o al Plà Comunitari Verneda La Pau 


QUI SÓN LES I ELS COL.LABORADORS-VOLUNTÀRIES 

Les persones que col·laboren provenen de diferents àmbits, tant acadèmics com pràctics. Tenir aquest ventall tan ampli i divers de gent enriqueix contínuament el treball educatiu interdisciplinari que des d'aquest centre estem impulsant. Els perfils són:

Persones titulades i diplomades que estan treballant en altres llocs (públics o privats) o que es troben en situació d'atur. Les seves àrees de coneixement són molt diverses: antropologia, educació, art, dret, filosofia, telecomunicacions, etc.

Nois i noies, estudiants de diferents facultats i escoles universitàries que, una vegada han acabat el seu període de pràctiques, volen col·laborar en l'escola.

L'escola impulsa i fomenta prioritàriament la col·laboració de les persones que s'han format en el mateix centre. Es pot recordar que algunes de les persones col·laboradores de la Verneda han estat participants de base i ara, implicades en altres espais de formació, continuen col·laborant activament per al projecte.
 

L'ITINERARI FORMATIU DE LA PERSONA COL·LABORADORA

La incorporació de la persona col·laboradora es realitza al llarg de tot el curs. Però per incorporar-se ha de conèixer la globalitat del centre i passar per un període d'aprenentatge pràctic. Amb aquest propòsit s'ha dissenyat un itinerari formatiu que fa falta seguir:

Una vegada duta a terme la ruta, la persona s'incorpora com suport en aquella àrea, nivell o tasca que li ha motivat. La persona de suport entra amb una persona col·laboradora més antiga i es coordina amb ella per tirar endavant les tasques en curs. Aquest és un període introductori i també suposa un procés d'aprenentatge.

Voluntari/ària a una comissió, a secretaria, en un projecte, en tasques diverses ...

Comissió d'activitats, comissió de tecnologies, a la secretaria, rebent a la gent, ajudant en la informàtica... tothom qui vulgui i estigui d'acord amb el projecte i les seves bases de convivència pot venir i col·laborar i aportar... 


Per ser voluntari/ària:  Posa’t en contacte amb nosaltres: 93 256 57 79 - agora@edavernsm.org.